Финансовата криза (филм)

финансовата кризаФинансовата криза струваше спестяванията на десетки милиони хора по света, тяхната работа, техните домове. Как се случи всичко това ?

Финансовата криза , наречена Голямата рецесия през 2008-2009 г. породена от банкерите на Уолстрийт, срива на фондовата борса и ипотечния балон.

Филмът е първият реален анализ на Световната финансова криза от 2008-2009 г. Участват видни професори, банкери и експерти, като Джордж Сорос (инвеститор), Кристин Лагард (управляващ директор на МВФ), Пол Вокър (бивш председател на ФЕД), Нуриел Рубини (професор, предсказал финансовата криза), разкриват истината и причините за кризата от вътрешността на Уолстрийт.

Inside Job – е филм за най-големият финансов срив в икономическата система от Голямата депресия насам. Режисьорът Чарлз Фъргюсън разкрива последиците и причините за колапса, в различни краища на света – САЩ, Исландия, Великобритания, Сингапур, Франция и Китай.

Филмът достига до вас със съдействието на www.buzinezzman.com и инициативата на сайта „Образовай света в сферата на бизнеса“. Може да се гледа онлайн в HD формат. Сайтът ще предостави поредица от филми за финансовата система и истината за Уолстрийт.Watch Финансовата криза in News  |  View More Free Videos Online at Veoh.com


Trade Online


Следвайте ни във Facebook


Market Quotes are powered by Investing.com