Стартъп бизнес с лични спестявания

стартъп бизнесСтартъп бизнес в ерата на онлайн глобализирането е възможност, всеки да бъде иноватор и да превърне личните спестявания в успешен бизнес.

Стартъп бизнес в света на социалните мрежи и високотехнологичното развитие дават възможност на всеки да стартира собствен бизнес, като иноватор, инвеститор, маркетинг експерт, финансов консултант , представител на международна компания и т.н.

Стартирайте собствен бизнес без разходи

Предизвикателството да си предприемач в България изисква голяма находчивост и солиден партньор с безупречни финансови решения.

Започнете нов бизнес, без риск, без разходи, без обвързване и работно време ! Станете наши партньори и представители ! Бизнес, от който може само да спечелите !

Бизнес партньорство с програмата на XTrade и Кристиано Роналдо в уникално и първо по рода си партньорство между световна футболна звезда и международна компания за финансови услуги XTrade.

Бизнес партньорство с програмата на 24option, най-голямата компания в света за търговия на финансови опции.

Регистрирай се сега и стартирай безплатно своя онлайн бизнес с 24option

Споделяйки в социалните медии генерирате клиенти и налагате бранда, като по този начин правите приходи.

С нашата бизнес програма, вие ще генерирате сигурни и дълготрайни доходи, чрез новите клиенти, които привличате. Ръководите собствен бизнес, без никакви разходи. Не се обвързвате, а имате гаранцията, като получавате възнагражденията си всеки месец.

Инвестицията в стартъп бизнес или доказала се компания

Личните спестявания дават възможности за инвестиция, като се превърнат в доходен бизнес. Перспективите пред нас се отварят в момента, когато решим да направим стъпката за едно по-сигурно финансово бъдеще.

Инвестирайте в себе си, като се научите:

  • Как да правите бизнес
  • Как да инвестирате
  • Как да сключвате сделки
  • Как да търгувате на финансовите пазари
  • Как да планувате финансите си
  • Как да бъдете успешни

Стартъп бизнес, като инвестиция в компания на финансовите пазари или в доказан, наложил се бизнес, е начина, по който всеки може да спечели от големите световни компании. Трябва да мислите, като бъдещ собственик. Инвестирайки в развит бизнес ще избегнете необмислени инвестиционни решения, съсредоточавайки върху дългосрочните инвестиции. Концентрирайте се върху бизнес или компания, която следва тройното златно правило в бизнеса.

Бизнес ключът за успеха на тези компании идва от това, че следват един от трите основни бизнес модела:

  • Продават единствен по рода си продукт или услуга
  • Купуват и продават продукт или услуга на най-ниската цена
  • Предоставят услуга, от която обществото се нуждае непрекъснато

Инвестиране в бизнес със златно трайно конкурентно предимство е стратегия на Уолстрийт, базирана на инвестиране в подценени компании.

Следвайте световните тенденции

Стартъп бизнес е следване на големите компании, които генерират милиарди в световен мащаб. Сърфирате в социалните мрежи, като Facebook чиито акции непрекъснато се покачват. Купувате си нови телефони и таблети, а какво се случва с акциите на Apple и Samsung ? Пиете Coca-Cola, а знаете ли, че може да си купите акции на компанията и да станете съсобственик, дори за по-малко и от 100 лева? Обръщате се след спортните коли на Ferrari, а знаете ли, че компанията листна за първи път акции през октомври 2015 г. Замислете се, какви приходи генерират компаниите и защо вие не спечелите от това, като инвестирате в техни акции, което е възможно само с един клик на мишката?

Инвестирайте печалбите си

Диверсифициран портфейл е разпределянето на средствата в различни доходоностни бизнеси или финансови инструменти, което е пътят към дългосрочния успех. Бизнес от който се интересувате, който познавате и следите отблизо цялата индустрия, пазара, конкуренцията, новините, както и акциите на компании свързани със сферата на вашата компетентност: Как да оценим един бизнес?

Преоценете переспективите

Преоткрийте възможностите, които ви се предлагат в днешният високотехнологичен свят.

В ерата на дигитализирането и онлайн глобализирането, електронната търговия с XTrade предоставя невероятни възможности за инвестиране и извличане на огромни печалби. Милиони българи пазаруват онлайн, защо вие да не правите пари онлайн? Всеки е способен да купи евро или долар и да генерира доходи от това, само с един клик !

Успеха зависи само от вас

Футболната звезда, Кристиано Роналдо избра да е международен посланик на XTrade в интернационалната програма за насърчаване на спорта и финансовата култура в световен мащаб.

Големите бизнесмени и инвеститори не са станали такива, защото са се повлияли от негативното мнение на близки и приятели, а защото са взели великите си решения сами. Инвестирали са в себе си, в опознаване на пазарите и бизнеса.

„Най-добрата инвестиция, която може да направите, .. е инвестицията в самите себе си.“
Warren Buffett

Vitto Dimitrov

Vitto Dimitrov

High-profile strategist, investment specialist, and economist with a successful track record at world leading financial companies. Rated analyst in FX and fixed income; well versed in equities and alternative assets.
Experienced analyst of global economies and markets with particular expertise in FX Strategy and Financial Analysis. Produce Daily and Weekly reports. Determine Fundamental views on
major currencies, commodities and indexes.
Vitto Dimitrov

Latest posts by Vitto Dimitrov (see all)

Следвайте ни във Facebook


Market Quotes are powered by Investing.com