Бизнес партньорство XTrade

бизнес партньорствоБизнес партньорство с програмата на XTrade и Кристиано Роналдо. Стартирайте собствен онлайн бизнес без разходи.

Бизнес партньорство с програмата на XTrade и Кристиано Роналдо в уникално и първо по рода си партньорство между световна футболна звезда и международна компания за финансови услуги XTrade.

Кристиано Роналдо, четирикратният носител на Златната топка е официален посланик на международният провайдър в онлайн търговията XTrade в интернационалната програма за насърчаване на спорта и финансовата култура в световен мащаб. Станете част от бизнес програмата, като наш партньор и представител на компанията XTrade

Предизвикателството да си предприемач в България изисква голяма находчивост и солиден партньор с безупречни финансови решения.

Започнете нов бизнес, без риск, без разходи, без обвързване и работно време ! Станете наши партньори и представители ! Бизнес, от който може само да спечелите !

В света на онлайн глобализирането и най-бързо разрастваща се индустрия, може да генерирате сигурни приходи. Милиони хора търгуват на финансовите пазари в България и по света. Това е най-бързо развиващата се индустрия с дневен оборот над 5 трилиона долара.

Ако имате бизнес или популярна уеб-страница, блог, развита мрежа от контакти или просто сте социално активни имаме предложение за вас ! Станете наш бизнес партньор и осигурете финансовото си бъдеще !

Споделяйки в социалните медии генерирате клиенти и налагате бранда, като по този начин правите приходи.

С нашата бизнес програма, вие ще генерирате сигурни и дълготрайни доходи, чрез новите клиенти, които привличате. Ръководите собствен бизнес, без никакви разходи. Не се обвързвате, а имате гаранцията, като получавате възнагражденията си всеки месец. Бизнес партньорството ви дава право, да представлявате компанията XTrade навсякъде по света.

Бизнес партньорите имате пълното съдействие на нашия офис, което представлява пълна грижа за вашите клиенти. Единственото, което се изисква от вас е да разпространявате марката XTrade и фейсбук стрaницата на XTrade Bulgaria

Не се ангажирате с време и нашата компания работи за вас. Вашата единствена работа е да направите връзката между потребителите и компанията. Вие получавате комисионните си всеки месец в банка по ваш избор !

Ние предлагаме цялостни решения, от предоставяне на платформи за търговия до изпълнение и сетълмент на сделките. Специален акаунт мениджър работи с всеки бизнес партньор, за да предостави най-доброто обслужване на вашите клиенти.

Кристиано Роналдо: „За да бъдеш най-добрия, трябва да бъдеш сред най-добрите ! Затова избрах партньорство с XTrade!“


За контакт, информация и въпроси 24/7


E-mail: info@buzinezzman.com
Facebook: buzinezzman


Facebook: XTrade Bulgaria


Следвайте ни във Facebook


Market Quotes are powered by Investing.com